Symposium voor professionals die met kinderen en jeugd werken; 5 november 2024

Symposium voor professionals die met kinderen en jeugd werken; 5 november 2024

5 september 2024

  

Save the date

Samen aan de slag voor een Gezonde en Actieve Jeugd in Apeldoorn! Symposium voor professionals die met kinderen en jeugd werken waar ook onze kinderfysiotherapeuten Ellen Hemler en Jeroen Abraas weer zijn te vinden om hun kennis te delen. 

Dinsdag 5 november 2024
17.30 – 21.30 uur (met eten)
Apeldoorn

Graag nodigen we u uit voor het Apeldoornse symposium over de routekaart ‘Kinderen/jongeren tot 18 jaar met een individuele zorgvraag over bewegen’ en de ketenaanpak ‘Kind naar Gezonder Gewicht’. Voor dit symposium is accreditatie aangevraagd voor diverse beroepsgroepen.

Een gezonde jeugd, dat wil toch iedereen?
Onze ambitie is dat we een gezonde jeugd hebben. De samenwerking van alle Apeldoornse betrokken professionals is hierin essentieel. Er is divers aanbod maar hoe weet je als professional wat passend is en waar dit is te vinden? Tijdens het symposium geven we informatie over het aanbod en hoe we er samen voor kunnen zorgen dat het kind op de juiste plek komt.

plaatjegemeenteapeldoorn.png

 

Samenwerken om het kind en het gezin
Een netwerk van professionals die samenwerken om het kind en zijn/haar gezin te ondersteunen is essentieel en daarom hopen we van harte dat u er deze avond bij bent. Er is voldoende ruimte om met andere Apeldoornse professionals te overleggen.

Aanmelden 

5c3d15c_w1272_logos.png