Onze nieuwe collega kinderfysiotherapie Joanne Zwart is gestart!

Onze nieuwe collega kinderfysiotherapie Joanne Zwart is gestart!

13 februari 2019

Joanne heeft de afgelopen maand al een dag in de week bij Houwer & Ruijs gewerkt, miv eind februari gaat ze 4 dagen per week het kinderfysiotherapieteam versterken!
Zij gaat dan samenwerken met Ellen Hemler!

Joanne is een enthousiaste vakkundige kinderfysiotherapeut. Zij heeft specifieke ervaring en kennis op het gebied van sport, revalidatie, orthopedie en kinderbekkenfysiotherapie.

Joanne: Tijdens de opleiding fysiotherapie wist ik al: ik word kinderfysiotherapeut! Mijn enthousiasme werd bevestigd tijdens de vervolgopleiding tot kinderfysiotherapeut. Ik werk dan ook met veel plezier met kinderen die komen met hulpvragen op het gebied van sportblessures, revalidatie en orthopedische klachten, in relatie tot de motorische ontwikkeling. Daarnaast heb ik ervaring in behandeling bij kinderen met een chronische aandoening en als kinderbekkenfysiotherapeut bij kinderen met “plas- en poep”problemen. 
In mijn werk vind ik het prachtig om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen en in beweging zijn. Ik vind het superleuk om ze daarin te begeleiden. In mijn vrije tijd ben ik zelf ook graag in beweging; ik zit graag op de racefiets of mountainbike!
Ik heb veel zin om van start te gaan bij Houwer & Ruijs en deel uit te maken van dit leuke energieke team!
Joanne werkt dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag op de FSG campus aan de Laan van Westenenk.

Joanne, namens alle collega's van Houwer & Ruijs veel succes en plezier toegewenst!