Marieke Posthumus-Jonker is gestart als Caremanager bij BeLife/Houwer & Ruijs

Marieke Posthumus-Jonker is gestart als Caremanager bij BeLife/Houwer & Ruijs

14 maart 2019

Vanaf maart ben ik werkzaam bij Houwer en Ruijs, waar ik als caremanager en fysiotherapeut betrokken ben bij de revalidatietrajecten van BeLife. Na 13 jaar in Doetinchem gewerkt te hebben in een praktijk en in de revalidatie, ga ik nu voor een nieuwe uitdaging dichtbij huis!

Het mooie aan het begeleiden van revalidatietrajecten vind ik dat je door de samenwerking met andere disciplines (arts, psycholoog, ergotherapeut) een compleet beeld van het gezondheidsprobleem van een cliënt(e) in kaart kan brengen en gericht hieraan gaat werken. Zo kan je binnen een paar maanden veel bereiken. Als fysiotherapeut leer ik mensen actief met hun herstel bezig te zijn door op een zo goed mogelijke manier met hun klachten om te gaan en sterker te worden dmv training.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin. Daarnaast spreek ik graag af met familie en vrienden om bijv. uit eten te gaan of een festival/concert te bezoeken. Ook ben ik vaak in het bos te vinden om te mountainbiken, foto's te maken en te wandelen.

Marieke zal voor BeLife als Casemanager werkzaam zijn aan de Laan van Westenenk 4 op dinsdag/woensdag en vrijdag.

Marieke: welkom en heel veel werkplezier toegewenst bij Houwer & Ruijs (en BeLife).